Expositie

De schildercompetitie is opgesplitst in 2 groepen: professionele kunstenaars en amateur kunstenaars. Om beide groepen tot hun recht te laten komen, worden in het centrum van Lisse 2 expositieruimtes ingericht. De exacte locatie wordt gecommuniceerd in de nieuwsbrief, die in week 14 verstuurd zal worden naar de deelnemers.

Inleveren

Het werk kan worden ingeleverd in de pop-up expositieruimtes (deze worden in de digitale nieuwsbrief bekend gemaakt) op di 18 april, do 20 april of vr 21 april in de middag

Openingstijden

Op zaterdag 29 april zal de officiële opening voor de kunstenaars zijn en op zaterdag 27 mei zal de feestelijke sluiting met prijsuitreiking zijn.
De expositie is voor het publiek te bezoeken van 03 mei t/m 26 mei 2023.
Openingstijden: woensdag tot en met zaterdag 13:30-17:00 uur.

Bollenvelden voor een bollenschuur – Alex Rosemeier (1888-1992)

Prijswinnaars

De prijswinnaars worden in de gelegenheid gesteld om hun werk te exposeren in Museum De Zwarte Tulp in Lisse van 28 mei t/m 11 juni.

Verkoop

Tijdens de expositie mogen de werken verkocht worden. De verkoopprijs wordt door de kunstenaar bepaald. Als het kunstwerk wordt verkocht dan brengen wij een commissie in rekening van 20% (inclusief btw) over de gerealiseerde opbrengstprijs. De bezoekers ontvangen tijdens hun bezoek aan de expositie een lijst met de beschrijving en verkoopprijzen van de werken.

Auteursrecht

Museum De Zwarte Tulp respecteert bij al zijn activiteiten het auteursrecht van de deelnemende kunstenaars en vermeldt zoveel mogelijk hun namen bij publicatie van de werken.

Verzekering

De werken zijn verzekerd vanaf het moment dat ze zijn ingeleverd, tot het moment dat ze weer worden opgehaald door de exposant of eventuele koper.

Heb je nog verdere vragen: mail naar info@kleurenpracht.com